Veckans filmer (5-11 november).

The Moth Diaries / From Prada to Nada / In a Dark Place / Big Miracle
 
Handlingen: Rebeccas värld skakas när hennes rumskamrat Lucie dras till Ernessa, den nya flickan på den katolska internatskolan. Är Rebecca bara svartsjuk - eller bär Ernessa på en mörk hemlighet? Filmen, som bygger på en vampyrkultbok, rymmer sex, blod och död - men också vänskap.
Vad jag tycker: Den började väldigt lovande, men sen den sista halvtimmen spårade det hela ur och blev för mycket, för konstigt. Jag fattade inte riktigt slutet. Överhuvudtaget. Så den är en besvikelse tyvärr. Den kunde ha blivit bättre än så här. Den är bra, ja, men den sista halvtimmen är en stor besvikelse. Jag vet inte om jag ska rekommendera den eller ej, så ni avgör själva.  Trailern kan ni se här.
 
Handlingen: En version på Jane Austens "Förnuft och känsla". Två bortskämda systrar som har lämnats utblottade efter sin fars plötsliga död tvingas flytta in med sin främmande faster i östra Los Angeles.
Vad jag tycker: Den är en väldigt mysig tjejfilm som jag garanerat kommer att se flera gånger! Jag gillade storyn väldigt mycket, det är en fin story. Även fantastisk manus och duktiga skådisar också! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
 
Handlingen: Läraren Anna Veigh tar anställning som barnflicka åt de föräldralösa syskonen Flora och Miles på det enorma godset Bly House, långt ute på landsbygden. Anna börjar ana att huset hemsöks av tidigare tjänstefolk och bestämmer sig för att befria barnen från andarna som plågar dem.
Vad jag tycker: Den var bra och ganska spännande. Förutom slutet, förstås. För jag fattade inte ett dugg av slutet, det kom så plötsligt och man fick aldrig riktigt veta varför hon blev så som hon blev och vad spöken ville egentligen. Det är tyvärr ett enda stort frågetecken över det där för mig. Den skulle tveklöst ha fått full betyg om det inte har varit för slutet, betyget sjönk rejält mycket på grund av det. Men annars helt okej story, duktiga skådisar. Trailern kan ni se här.
 
Handlingen: En biståndsarbetare och en regeringsanställd samarbetar för att frigöra tre gråvalar som fastnat under isen kring polcirkeln.
Vad jag tycker: Ååååh! Jag är så mållös! Jag har inga ord att säga om den! Den var så bra och helt underbar! Otroligt fin story! Det de gjorde för valarna var bara så jävla fint ju så att jag blev så sjukt jävla rörd! Så finfint! Och att den är inspirerad av en sann historia gjorde den bara ännu bättre! Och mot slutet... gode Gud! Jävlar, vad jag grät, grät och grät pga nåt som hände (ni kommer fatta vad jag menar)! Bara så jävla ledsamt det som hände! Men i övrigt... fullkomligt fantastisk story och otroligt duktiga skådisar, framför allt Drew Barrymore! Trailern kan ni se här

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo