The Khan Games.

Jag såg just Pretty Little Liars 3x09 The Khan Games och det var ett sjukt bra avsnitt! Man fick reda på några överraskningar, särskilt en stor en och det är troligen inte den enda! Men jag orkar inte skriva ner exakt mina tankar och så, så därför vill jag bara kommentera några saker i det här avsnittet.
 
Ezra/Aria/Wes; Aria fick veta en stor hemlighet om Ezra av hans lillebror Wes som vi fick träffa för första gången i detta avsnittet. Ezra gjorde tydligen en tjej vid namn Maggie på smällen i high school! Så hans mamma tog hand om det hela och han och Maggie pratade inte vid sen dess. Min första tanke om det var; kan Ezras mamma ha gjort nåt med Maggie, att det egentligen inte var pengarna om höll Maggie borta ifrån Ezra? Eller kanske Ezra personligen gjorde nåt med henne? Jag är väldigt misstänksam för han såg nästan så skyldig ut när han berättade mer detaljer för Aria om det.

Noel/Jenna/Spencer; Spencer mot Noel och Jenna i sanningen-leken. Precis innan tiden var ute, frågade Spencer Jenna om vem som tog upp Alisons kropp från graven den natten, från avsnitt 1, som Emily har minnesförluster på efter en drog. Om Jenna sa vem, så skulle hon få alla videos med hemligheter, som Spencer och tjejerna har, som hon ville ha. Men tiden var ute så Jenna svarade inte på frågan. Med tanke på hur hennes reaktion såg ut när tiden var slut, hon såg skitnöjd ut, så vet jag nu att hon vet vem. Jag tror det var hon själv som grävde upp kroppen eller hon och Noel tillsammans. För Noel såg också ganska nöjd ut när tiden var slut. Grrr!

Caleb/Hanna: Oh my god! Hanna fick ett sms om att hon skulle gå till ett ställe ensam eller Caleb blev tvungen att betala. Såklart var hon rädd och gjorde som A sa för att skydda honom. Men just då kom Caleb med hans bil och bad Hanna att stiga in och sa att han var A och att han var den som skickade det smset. Då verkligen trodde jag att han var A på riktigt! Jag var så chockad!
Men sen när de var framme på ett hemligt och ödelagt ställe började de gräla och då visade det sig att Caleb bara skickade det smset för få sanningen från Hanna - sanningen om en annan A som hon skulle berätta för honom i avsnitt 4 men som då fick ett sms från A med en bild på Calebs mammas bilolycka så hon kunde inte berätta och då gjorde Caleb slut då han fick nog av lögner. Och precis som Caleb hoppades, berättade Hanna äntligen sanningen tillslut! Det var fan på tiden! Och Caleb tog det bra som förväntat. Sen grälade de igen.
Och då mitt i grälet sa Hanna "Jag saknar dig så mycket att det får mig att göra dumma, galna saker!", då sa han "Du pratar med killen som just kidnappade hans flickvän." och sen såg han sexig ut och sa "Jag hjälper dig att stoppa A. Och jag frågar inte om din tillåtelse." och då kysste han henne och föste henne mot stången och det var..... HOOOOOOT AS DAMN!!! Äntligen är de tillsammans igen! Jag var så fullkomligt lycklig!

Jag kan inte vänta tills nästa avsnitt! Avsnitt 10, kom nuuuuuuu!!!!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo