Red Dog (2011).


Den är baserad på en sann historia om en karismatisk hund som lyckades förena ett gruvsamhälle i Australien under 1970-talet.
 
Jag såg den precis nyss och VILKEN FANTASTISK FILM!!! En helt fantastisk story! Den berörde mig så djupt i mitt hjärta att det nästan gjorde ont att se den! Jag både skrattade och grät igenom hela filmen - det är en mycket gripande och feel-good film som berör ens hjärta från början till slut. Karaktärerna är underbara och härliga (läs: det är även fantastiska insatser av alla också), en av sakerna som lyfter upp filmen. Och sorg, glädje och humor - den tar dig överallt! Den kommer jag garanterat att se flera gånger och att inskaffa till min dvdsamling!
 
Och också att den är baserad på en sann historia gör filmen bara ännu bättre! Och den påminner så mycket om Hachiko! Jag kan tyvärr inte säga vilken av filmerna som är mest gripande - för vad båda Red Dog och Hachiko gjorde efteråt är LIKA mycket gripande och hjärtslitande! Båda filmer bevisar att alla hundar är lojala mot sina hussar/mattar! Vilket är en av anledningarna till att hundar alltid har varit mitt favorithusdjur!
 
Jag svär att om ni inte har sett den eller har planer på att se den då ska jag.... gå och se den nu genast! För denna rekommenderas starkt och då menar jag verkligen starkt! Trailern kan ni se här.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo