My favourite heartbreaking-moment ♥
Citat #53."Dad brought me back, Bobby, I’m not even supposed to be here. At least this way something good can come out of it, y’know, it’s like my life can mean something.
- Dean till Bobby, Supernatural säsong 2 avsnitt 22.
(gifs hör till citatet)


    Stereo hearts J2 ♥

Den här är tveklöst min favoritvideo med Jensen och Jared! Jag bara älskar deras bromance! ♥Michael/Maria ♥

"I wanted to say that this whole thing has been screwed up from the beginning. You and me. Us. Just the whole long, stupid story. But I wouldn't trade it for anything. This meant so much to me. From day one, from the moment I kidnapped you and stole your car, I knew you were the girl for me. I never wanted anyone else. I still don't. Just... whatever I'm going, whatever I'm doing, just know I'll always love you." - MichaelMichael/Maria "You know I'm gonna find..." ♥

Som ni vet, älskar jag Roswell. Max & Liz är mitt favoritpar och så är Michael & Maria också som den här finfina videon handlar om. Videon är bara så jävla fin, jag får typ gåshud varenda gång jag ser den här! I love M&M forever! ♥On the set of Prison Break.

"We have become very much like a fratemity. There are some practical jokes but more with the quick one-lines.
We all pretty much know each other by now and we know what buttons to push."Prison Break säsong 1 sammanfattning.

Skådespelare: Wentworth Miller (Michael), Dominic Purcell (Lincoln), Amauray Nolasco (Sucre), Robert Knepper (T-Bag), Peter Stormare (John Abruzzi), Marshall Allman (LJ), Sarah Wayne Callies (Sara), Wade Williams (Bellick), Paul Adelstein (Kellerman), Rockmond Dunbar (C-Note), Robin Tunney (Veronica), Muse Watson (Westmoreland)
Skapare:
Paul Scheuring
Regissör:
Paul Scheuring
Genre:
Drama, action, kriminal, thriller
Åldersgräns:
11 eller 15 år
Speltid:
16 timmar
Produktionsår:
2005-2006
 
MYCKET SPOILERS SÅ LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Michael Scofield är en desperat man i en desperat situation. De flesta skulle göra allt som står i deras makt för att aldrig hamna i Fox River fängelset, men Michael gör allt för att komma in. Hans bror Lincoln har blivit oskyldigt dömd till döden för ett brott han inte begått. Michael rånar i desperation en bank med målet att själv bli inspärrad och, med en invecklad flyktplan, rädda både sig själv och brodern ut ur fängelset. För att allt ska gå i lås krävs inte bara mod, skicklighet och tur... dessutom behöver de ta hjälp av några av fängelsets farligaste fångar...

Bästa avsnittet: Jag älskar många avsnitt. Bland dom är 1x01 Pilot (säsongsstarten är alltid bäst), 1x06 Riots, Drills and Devil (upplopp i fängelset), 1x07 Riots, Drills and Devil part 2 (fortsättning följder i upplopp), 1x14 The Rat (ett väldigt känsligt och sorgligt avsnitt helt enkelt), 1x16 Brothers Keeper (det spelar sig tre år tidigare där man får se vad som har gjort att de andra åkte in), 1x19 The Key (Michael och Saras första kyss, yeah!), 1x21 Go (flykten börjar!) och 1x22 Flight (de är nu ute och kämpar för att ta sig till flygplanet). Men måste jag bara välja ett, så säger jag nog säsongsfinalen! ;)

Bästa karaktären: Michael Scofield utan tvekan! För att han är intressant, smart och snygg och har ett hjärta av guld! Och sen är Sucre en absolut favorit också och även Lincoln!

Snyggaste karaktären: Michael Scofield igen! Han är bara så... ja, jäkla snygg! Hans blåa ögon, hans läppar, hans leende, hans attityd, när han är arg, hur han är omkring Sara... grr! :love:

Bästa paret: Michael och Sara! Varje gång de är med varandra ser man direkt att de har kemi och att sexuell spänning hela tiden finns där. Och jag älskar hur Sara inte kan hjälpa att hon är intresserad av Michael, att hon hela tiden vill hjälpa honom och att hon håller på att bli kär. Detsamma med Michael eftersom från början är hon ju bara en del av hans plan för att flykten ska bli lyckad. Klart att han inte kan hjälpa att han senare helt plötsligt vill vara där hon är hela tiden. Och sen är Sucre och Maricruz ett favoritpar också! :love:

Bäst i säsongen: Allt! Man sitter så på helspänn genom hela säsongen. Det spelar ingen roll hur många gånger man har sett om serien, jag sitter ÄNDÅ på helspänn trots att jag vet vad som skulle hända. Hur man är rädd hela tiden varje gång Michael nästan blir påkommen, nervös när han blir bränd på de heta rören, rädd att flyktplanen skulle avslöjas, den galna stämningen, syskonrelationen, relationen mellan Michael/Sara, hur intressanta alla karaktäer är på olika sätt, att se hur Veronica och Nick kämpa för att rentvå Lincoln, skottlossningar och massor, massor mer!

Värst i säsongen: Det finns bara EN sak som är värst i säsongen. Det är tveklöst i slutet av det näst sista avsnittet när Westmoreland dör. Det gör verkligen, verkligen ont i mitt hjärta att veta att han har missat chansen att få träffa sin dotter som är döende i cancer och bara har en vecka kvar att leva. Jag skojar inte, men varenda gång jag ser avsnittet brukar jag ha svårt att se alla hans scener. Jag vill bara blunda just då för jag bara inte står ut med att se honom förblöda till döds. Han VET att han inte kommer att komma över muren och att han ändå ska dö men ändå trots det väljer han ändå att kämpa att följa med de andra till sjukan bara för att slutligen ramla ihop och dö. Han vill ju bara träffa sin dödssjuka dotter som ju är anledningen till att han gått med på rymlingen. När han säger "Hälsa Anna från pappa" till Michael, så gråter jag bara utav helvete. Det är bara så, så, så ledsamt och så grymt att han dör på det sättet utan att ha fått chansen att se hans dotter åtminstone bara en sista gång! Och hans ansikte när han håller på att dö, herregud.... ;(

Övriga kommentarer: Ingen kommentar. Jag kan bara säga att den här säsongen är hur fantastisk som helst med en massa spänning och action! Det är en topp säsong tveklöst! Jag tröttnar aldrig på den hur många gånger jag än ser om serien! ;)

Betyg: 5/5The looking ♥
Citat #52.

"I felt that... and I know you did, too, and I know you think that... that I need to let you go... for the sake of
Michael and Isabel and my race... so you went to Tess. But she can't be you. Tess can never be you."
- Max till Liz, Roswell säsong 2 avsnitt 5 (gifs hör till citatet).Breaking Dawn part 2.

Idag var jag i Jönköping och såg Breaking Dawn part 2 med min kusin Nathalie. Och jag vet fan inte vad jag ska säga om filmen. Jag är för mållös - bara för att den är så OBESKRIVLIGT jävla bra!!! Jag är skitnöjd med varenda minut även om jag saknar några saker i filmen som det finns i boken! Det finns en så jävla oväntad twist och jag är nöjd som fan med slutet! Det är ett så jävla vackert slut och det är så vackert gjort när man får se några gamla scener från de fyra tidigare filmerna bläddras och även eftertexterna med skådespelarnas ansikte och namn - jag grät av lycka! Och jag älskar att det finns mycket humor också, helt jävla perfekt, me love! Den är tveklöst den bästa filmen hittills i hela sagan! Åh, jag kan fan inte vänta tills den äntligen släpps på dvd så att jag kan inskaffa den till min dvdsamling och sen se den igen, igen, igen, igen och hundra gånger igen till! ♥
 
Här kommer nu mina tankar omkring striden i filmen.
LÄS INTE OM NI INTE HAR SETT FILMEN FÖR DET ÄR STORA SPOILERS!
 
Jag minns när jag läste boken och Volturi skulle ingripa för Renesmee och då hoppades jag på en strid. Det skulle ju bli så spännande att läsa då. Men då blev det inte nån strid, då blev jag sååå besviken. Så när jag såg filmen idag med Nattie och striden skulle snart komma som jag visste att det skulle bli tack vare att jag såg det i trailerna, hade jag höga förväntningar och samtidigt var jag så jävla orolig också då jag hade fått veta att nån skulle dö, nån som inte hade dött i boken. Så jag satt på helspänn, orolig över vem det var.
Och just då när två av dom i Volturi tog tag i Alice efter att hon sparkade Aro och Carlisle sa "släpp henne!" och började springa mot Aro som också började springa mot honom. Och helt plötsligt låg Carlisle på marken och Aro höll i hans huvud. Jag blev helt galet chockad! Så jag brast ut i gråt! Jag grät floder och tänkte "Varför! Varför gjorde regissören Bill så här mot oss!? Varför?". Jag trodde aldrig att det var Carlisle som skulle dö, han som ju var så snäll och allt! Då plötsligt bröts stiden ut och alla krigade och jag satt ännu mer på helspänn. Då plötsligt dog Jasper också, Alice såg allt och skrek och många dog. Seth dog, Leah dog och Edward dog nästan. Jag bara skrek "VAD!? VAAAAD!?" i mitt huvud. Jag var helt enkelt så jävla chockad och förvirrad! Och just då blev jag ännu mer chockad när Edward höll fast i Aro och Bella slet huvudet av honom. Jag typ bara va!?
Men då helt plötsligt gick man tillbaka till scenen, innan striden bröts ut, när Aro höll i Alices hand och alla var oskadda och det var inga som hade dött. Det visade sig bara vara en framtidsvision. Då blev jag såååå jävla överraskad och lättad! Regissören lurade oss verkligen ordentligt! Vilken jävla bra twist! Jag blev ju så överraskad! Jag är verkligen jättenöjd med den oväntade vändningen! Jag blev ju så besviken när det inte blev nån strid i boken. Och det blev det inte heller i filmen.men Bill gav oss ändå en strid - SOM en framtidsvision. Jag är dig evigt tacksam för detta, Bill! ;)
Och så slutet när Bella lät Edward läsa hennes tankar och det visades några små scener från de fyra tidigare filmerna och Bella sa "Nu vet du att det inte finns nån som har älskat nån mer än jag älskar dig.". Då grät jag av glädje. Så jävla fint!!! Det kunde inte ha blivit så bättre än så här! Som sagt, jag är nöjdare än nöjdast med allt i filmen! :DTVD 4x07 Klaus/Caroline sneak peek.

I'M SO EXCITED!!! I'M TEAM KLAROLINE ALL THE WAY! ♥It's about time!

Ni vet vad detta betyder! Men ifall inte, så ska jag äntligen se Breaking Dawn part two imorgon i Jönköping med min kusin Nathalie! Så som jag har längtat att se filmen!!!! ♥Ny design... igen!

Ni som har följt mig på min blogg länge känner mig väl - jag älskar att byta design ofta! Den här designen är samma som i min gamla blogg och den hade jag faktiskt tänkt att ha när jag skaffade den här bloggen men jag kunde inte använda den för att den hade gamla html-koder. Nya blogg.se kom ju just då, så det var nya html-koder. Men tack och lov uppdaterade designaren den till nya html-koder ganska nyss, så nu kan man använda den igen. Så nu använder jag den igen för att den var den första designen som jag verkligen fastnade för! Tillräckligt mycket för att vilja behålla den längre än en månad!
Enda skillnaden med då och nu är att jag nu har tagit bort nästan hela menyn, det är bara arkiv som är kvar där. Presentationen kommer snart och kategorierna hittar ni längst upp! Och i headern valde jag att ha bilder på Leo och mig bara som tillfället tills jag kommer på nåt bättre! Jag har bytt bakgrundsfärg, typsnitt och typsnittsfärg. Nu är jag jättenöjd! ;)Wentworth Miller ♥

Mr Wentworth Earl Miller III... alltså hur fan kan man motstå den här mannen egentligen!? Han är ju bara så helvetes snygg! Jag njuter varenda gång jag ser honom dyka upp på duken och leverera hans sexiga ansiktsuttryck i Prison Break! ♥The Rat.

Prison Break 1x14 The Rat är det senaste avsnittet jag såg för idag. Tveklöst ett av mina favoritavsnitt! Bland mina tio topp favoritavsnitt faktiskt och den här scenen är bland mina tio topp favoritscener i hela serien. Det är ett sorgligt men så bra avsnitt. LJ skulle ha varit med på det sista besöket men på grund av nåt som hänt får de istället prata i telefonen (jag vill inte spoila varför för det är världens spoiler för alla som inte har sett serien!). Jag gråter varenda gång jag ser den här så fina men så sorgliga "far-och-son"-scenen! Även otroligt starkt skådespel också av båda Dominic Purcell och Marshall Allman! ♥Sleight of Hand Smile.


Detta är ett av mina favoritavsnitt. Sara är nere för att det är hennes födelsedag. Hon är nere för att hennes pappa har aldrig tid att fira henne, så istället skickar han blommor som bara vissnar på en vecka. Michael grattar henne när han får veta att de är från hennes pappa. Han får även veta varför hon är så nere. Då blir han bekymrad och tycker det låter bittert. Och senare i deras sista scen försöker han att uppmuntra henne till att le genom att prata om hopp, cynism och sånt och att tårna är överskattade, men hon säger "Thank you for trying to make me smile but not today." och då svarar han "You never know". Så fort han går, går Sara vidare till hennes skrivbord och hittar då rosen som är gjort av plast. Det betyder alltså att den då ALDRIG kommer att vissna! När jag ser det varenda gång, dör jag! Det är bara så naaaw! Hur gulligt är inte det? ♥
 Michael/Sara ♥


You know what, I think he's interesting and I think he's attractive, but he's still an inmate. I can promise you
one thing and that’s that you will never see anything happen between me and an inmate.
- Sara till Kate om MichaelLincoln/Michael ♥

 
Tveklöst ett av mina favoritögonblick med bröderna i Prison Break! Blir tårögd varenda gång till den scenen! ♥Prison Break.

Jag har börjat se Prison Break från början, jag har alltså maraton nu. Den är bara så för bra och den tåls att se om och om igen, oavsett hur många gånger jag än har sett den nu så tröttnar jag aldrig på den! Storyn är bara för episk och spännande och hur ska man kunna motstå de snygga bröderna Lincoln (till höger) och Michael (till vänster)!? Och hur ska man kunna undgå den fina love story med Michael och fängelsedoktorn Dr Sara Tancredi? För er som aldrig har hört talas om den eller aldrig sett den, gör det nu på en gång! Ni kommer inte att ångra er, jag lovar! ♥
 
Handlingen: Michael Scofields (Wentworth Miller) är en desperat man i en desperat situation. De flesta skulle göra allt som står i deras makt för att aldrig hamna i Fox River fängelset, men Michael gör allt för att komma in. Hans bror Lincoln (Dominic Purcell) har blivit oskyldigt dömd till döden för ett brott han inte begått. Michael rånar i desperation en bank med målet att själv bli inspärrad, och med en invecklad flyktplan rädda både sig själv och brodern ut ur fängelset. För att allt ska gå i lås krävs inte bara mod, skicklighet och tur... dessutom behöver de ta hjälp av några av fängelsets farligaste fångar.Vincent/Catherine ♥

 
Så himla fin scen! Fan att de inte kyssas i den här scenen, så nära! Men förhoppningsvis snart! ♥I'm official team Defan ♥


Som ni flesta vet, är jag team Stelena. Eller rättare sagt, var. För nu har jag ändrat mig totalt efter vad som hänt i säsong 4. Eller nej, rättare sagt har jag också alltid älskat Delena egentligen, inte bara Stelena. Så man kan säga att jag innerst egentligen har varit team Defan hela tiden. Men jag "hade bara inte" insett det förrän nu. Nu kan man säga att nu är jag officiellt team Defan efter att Elena ÄÄÄÄNTLIGEN nu hade erkänt för Stefan att hon också har känslor för Damon som hon hade förnekat i alla tre säsonger. Äntligen. Så nu bryr jag mig inte längre om vem Elena kommer att välja i slutändan - bara Damon och Stefan ÄR lyckliga, så kommer jag att bli nöjd med vem Elena än väljer i slutändan! ♥Veckans filmer (12-18 november).

The Apparition / Total Recall / Dodgeball / Ted
 
The Apparition handlingen: När skrämmande saker börjar hända i deras hem, upptäcker det unga paret Kelly och Ben att de blir hemsökta av ett väsen som släpptes lös under ett parapsykologiskt experiment på ett universitet. Den skräckinjagande varelsen blir starkare av deras rädsla och plågar dem var de än flyr. Deras sista hopp är Patrick, en expert på det övernaturliga, men även med hans hjälp kan det vara för sent.
Vad jag tycker: Den var väldigt bra och spännande fram tills slutet för då spårade det bara ur även om den allra sista scen var väldigt coolt gjort! Jag blev så grymt besviken för jag hoppades på nåt bättre efter besvikelsen av två filmer från förra veckan. Men självklart var den här mycket bättre, men ändå. Men annars helt okej story och grymt bra skådisar som Sebastian Stan, Tom Felton och Ashley Greene. Den kan jag absolut tänka mig att se igen ett par gånger för då kanske jag ändrar mig sen om vad jag tycker, vem vet? Jag kan rekommendera den varmt. Trailern kan ni se här.
 
Total Recall handlingen: En maktkamp pågår mellan de två supernationerna och en fabriksanställd börjar misstänka att han egentligen är spion. Men åt vilken sida?
Vad jag tycker: En kanon actionrulle! Den var i full fart nästan hela tiden, det hände så mycket. Och då menar jag verkligen mycket! Och det var mycket action också vilket gillades starkt då jag ju älskar action! Storyn var bra och skådespelarinsatserna var bra särskilt Colin Farrell, Kate Beckinsale och Jessica Biel. Och jag lade också märke till att Farrell var ovanligt så jävla snygg i filmen! Jag, nästan bokstavligen, satt och dreglade! Jag rekommenderar den verkligen om ni gillar action! Trailern kan ni se här.
 
Dodgeball handlingen: När den snälla gymägaren Peter La Fleur håller på att försättas i konkurs föreslår hans stamkunder att de ska ställa upp i en spökbollsturnering och rädda gymmet med prispengarna. Men när Peters onda konkurrent får reda på planerna sätter han ihop ett team av de bästa spökbollsspelarna i världen.
Vad jag tycker: Den har jag sett förut några gånger för väldigt längesen. Den är en av de roligaste filmerna jag sett och som jag garanerat kommer att se flera gånger framöver för jag tröttnar på den! Och två talangfulla skådisar Vince Vanugh och Ben Stiller i en och samma film, kan det bli bättre? Väldigt sköna killar! Rolig story, grymt bra manus och roliga skådisar. Jag rekommenderar den verkligen! Trailern kan ni se här.
 
Ted handlingen: Filmen berättar historien om John Bennett, en vuxen man som måste hantera sin älskade teddybjörn som blev levande till följd av en önskning när han var barn... och som vägrat lämna hans sida sedan dess.
Vad jag tycker: Den var bra och ganska rolig. Den skulle lätt ha fått 4 av 5 i betyg, men tack vare en scen där Ted knullade en tjej sjönk betyget rejält! Jag menar en människa och en gosedjur? Herregud, det var det äckligaste jag sett... men annars förutom det var filmen bra och ganska rolig. Mark Wahlberg var begåvad som vanligt och liksom Mila Kunis! Jag kan rekommendera den varmt om ni gillar komedier. Trailern kan ni se här.Olästa böcker i en hög.

Jag har en del olästa böcker i en hög att ta itu med. Här kommer listan på dom! ;)
 
1. Hungerspelen triologi
2. The Last Song
3. Femtio nyanser av honom (läser just nu, hälften kvar)
4. Femtio nyanser av mörker
5. Eld
 
Och några mer som jag inte kommer ihåg nu! När jag har läst klart nummer 3 sätter jag igång direkt med nummer 4 då det ju är en uppföljare! Sen tror jag att jag ska satsa på nummer 1 eller 2 ;)'Warm Bodies' official trailer.

OMG, JAG LÄNGTAR SOM FAN! Den ser ju bra och väldigt rolig ut precis som boken är! Minns ni hur jag trånade efter att se filmen när jag har läst klart boken här? Ändå sen dess har jag längtat som en galning efter att se filmen och det gör jag fortfarande nu också! Men nu är den snart här för att ha premiär! I can't wait!!!!! ;DThe Host official trailer.

ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR NU! Den ser ju väldigt lovande ut! Åh, vad jag längtar nu att få se den på bio!!! ;DCitat #51.

"I could feel everything he was feeling. I could feel his loneliness. For the first time I was really seeing
Max Evans. I saw me as he saw me, and the amazing thing was, in his eyes I was beautiful."
- Liz (voiceover), Roswell säsong 1 avsnitt 1.Citat #50.

"Har det här mörkret ett namn? Grymheten, hatet. Hur hittade det oss? Smög det sig in i våra liv eller sökte vi det och önskade det? Vad hände med oss? Nu skickar vi ut våra barn i världen som unga män i krig och hoppas att de ska återvända men vet att några kommer att förloras. När förirrade vi oss? Uppslukade av skuggorna, svalda hela av mörkret. Har det här mörkret ett namn? Är det ditt namn?"
- Lucas (voiceover), One Tree Hill säsong 3 avsnitt 16.Citat #49.

"Har du nånsin haft en dröm som kändes så verklig att du inte visste vad du skulle tro när du vaknade? Vad skulle du göra om det du trodde var sant, var falskt? Och om det du trodde var falskt, var sant? Skulle du söka tillflykt i drömmarna i hopp om att hitta en mer fulländad verklighet? Ibland överträffar livet drömmen. Det enda sättet att vakna är att möta det som ligger dolt i ens själ. Din enda förhoppning i de mörka tankarnas stund är att du inte är ensam."
- Lucas (voiceover), One Tree Hill säsong 4 avsnitt 11.Citat #48.

"Om du kunde gå tillbaka i tiden och ändra på en sak, skulle du göra det då? Och om du gjorde det, skulle den ändringen göra ditt liv bättre? Eller skulle ändringen krossa ditt hjärta till slut? Eller nån annans hjärta? Skulle du välja en helt annan väg? Eller skulle du bara ändra en enda sak? Bara ett ögonblick. Ett ögonblick som du alltid har velat få tillbaka?"
- Lucas (voiceover), One Tree Hill säsong 4 avsnitt 14.En TV-lista.

Lista upp 10 olika serier som du gillar i valfri ordning:

1. One Tree Hill
2. Pretty Little Liars
3. The Vampire Diaries
4. Beauty and the Beast
5. Supernatural
6. Revolution
7. Once Upon a Time
8. Hart of Dixie
9. Revenge
10. Roswell

1. Vem är din favorit av de manliga karaktärerna i nr 3? (The Vampire Diaries)
Jag säger bröderna Salvatore! Jag kan inte välja en, så jag säger därför båda!

2. Vilken är din favorit säsong av nr 7? (Once Upon a Time)
Av vad jag har sett i de första sex avsnitten i säsong 2, säger jag nog säsong 2! ;)

3. Om du skulle vara en av karaktärerna i nr 4, vem skulle det vara då? (Beauty and the Beast)
Catherine Chandler! För då skulle jag ta tag i Vincent och hooking up with him som Cat inte har gjort än!

4. Vilken serie av nr 9 och nr 2 har det bästa castet? (Revenge, Pretty Little Liars)
Pretty Little Liars.

5. Vilket par i nr 8 gillar du minst? (Hart of Dixie)
George och Zoe! Äsch och fy, de är så tråkiga ihop! Det är ett stort gäsp att se dem. Så nej tack till dem!

6. Nämn en idé till ett framtida avsnitt av nr 7. (Once Upon a Time)
De skulle kanske kunna göra ett avsnitt där de fokuserar på kapten Krok och Emma? För jag tycks mig ha sett lite gnistor mellan dem i avsnitt 5 och 6! ;)

7. Vilken karaktär är mest överskattad i nr 5? (Supernatural)
-

8. Något i nr 5 som du hatar? (Supernatural)
Nej, inte särskilt. Jag älskar allt! Eller jo, jag hatar två saker. Att de har dödat Bobby och Jo! Jag saknar båda så mycket! :(

9. Hur länge har du kollat på nr 1? (One Tree Hill)
Nästan sen det började. Jag började ungefär vid avsnitt 15 i den första säsongen. Sen dess har jag varit helt fast. Och jag är fortfarande så fast nu också trots att den har avslutat sin sista säsong i våras. Jag har alltså följt serien i 8,5 år nu. Så otroligt länge!

10. Har nr 4 inspirerat dig? (Beauty and the Beast)
Jag har inte den blekaste ;P

11. Vem är din favorit av de kvinnliga karaktärerna i nr 10? (Roswell)
Liz, skulle jag tro.

12. Nämn en scen ur nr 7 som gör dig ledsen. (Once Upon a Time)
Jag gråter varenda gång jag ser Emma gråta över Henry som ligger i koma och sedan säga att hon älskar honom, kysser honom på pannan och då bryts förbannelsen i den första säsongsfinalen.

13. Din favorit gäst karaktär i nr 5? (Supernatural)
Jag säger Jo! En av de bästa gästkaraktärerna nånsin!

14. Något i nr 4 som du vill ska hända, men som inte har hänt? (Beauty and the Beast)
Att Vincent och Catherine ska få sin första kyss!

15. Ditt favorit par i nr 9? (Revenge)
Aiden och Emily, utan tvekan!!!!!!! Jag är för obsessed med dem nu!

16. Sätt ihop två karaktärer ur nr 2 som skulle kunna bli ett helt okej par. (Pretty Little Liars)
Hmmmm.... svårt! Jag är så nöjd med alla paren, därför är det svårt att typ säga Caleb med tex Aria när jag ju vill ha honom och Hanna tillsammans egentligen! Menmen! Jag säger nog... Wren och Spencer. De har bara kysst och så, men de har aldrig varit tillsammans på riktigt. Så jag skulle vilja se dem tillsammans! ;)

17. Vilket avsnitt i nr 3 gillar du minst? (The Vampire Diaries)
Inget! För jag älskar VARENDA avsnitt, alltid så fullt av OMG-ögonblick! Man blir aldrig besviken på endast ett avsnitt, aldrig! ;)

18. Vilken är din favoritlåt som har spelats i nr 8? (Hart of Dixie)
Detta kan jag tyvärr inte svara på för jag är döv.

19. Vad är det du älskar med nr 2? (Pretty Little Liars)
Serien är jämt så jävla spännande att jag alltid sitter som på nålar! Inte ett endast tråkigt avsnitt! Nej. Aldrig. Och serien har coola, fantastiska, härliga och roliga karaktärer också.

20. Vilken är din favorit säsongpremiär av nr 4? (The Vampire Diaries)
Säsong 4! Bara fem avsnitt ute, men redan nu är säsong 4 så helt GAAALET bra! Elena är ju vampyr nu, Jeremy kan vara jägare, det kan finnas ett botemedel och massor mer!

21. Hur blev du intresserad av nr 8? (Hart of Dixie)
Så fort jag fick veta att Rachel Bilson skulle vara med i en ny tvserie, blev jag genast intresserad. Jag har ju alltid gillat henne i The OC. Jag bara visste att den skulle jag se! Och det gjorde jag. Nu är jag jättefast!

22. Vilken serie utav nr 10 och nr 5 har du sett mest avsnitt ifrån? (Roswell, Supernatural)
Jag säger Pretty Little Liars då den nu är inne på sin tredje säsong och för att jag bara har sett första säsongen av Roswell. Men jag ska se säsong 2 och 3 nån gång snart trots att jag redan vet massor som har hänt i de säsongerna! ;)

23. Vilken är din favoritvänskap i nr 1? (One Tree Hill)
Lucas och Haley, helt klart! Jag saknar dom tillsammans. Åh, vad jag önskar ännu mer nu att Chad Michael Murray aldrig hade lämnat serien! Annars skulle det finnas massor av underbara scener med honom och Haley i säsong 7-9. Men ja, man kan inte få allt man vill ha, tyvärr.

24. Nämn en scen ur nr 6 som får dig att skratta. (Revolution)
En? Nej, glöm det. Jag skrattar till varje scen där Miles säger nåt lustigt. Som en scen i avsnitt 7 till exempel när han sa till Charlie "Det är irriterande när en dum unge säger åt dig vad du ska göra, eller hur?" (kolla gifsen under). Varför sa han så? Jo, för att Charlie har irriterat honom så många gånger genom att säga åt honom vad han skulle göra i de sex första avsnitten. Därför skrattar jag varenda gång Miles säger den meningen till Charlie i avsnitt 7 xD
 

25. Ditt favorit OMG/chockerande ögonblick ur nr 7? (Once Upon a Time)
Att förbannelsen bröts av en sann kärleks kyss.

26. Något i nr 6 du inte ville skulle hända, men som gjorde det? (Revolution)
Att det blev som det blev med Nate/Jason i avsnitt 5. Jag som ju hoppades på att se honom bli ett team med Miles, Aaron, Nora och Charlie att hitta Danny!

27. Vilken karaktär gillar du minst i nr 2? (Pretty Little Liars)
Just nu gillar jag Wren minst. Pga Hanna. Så hålla dig borta från henne för fan! Caleb och Hanna hör ihop! Och, Wren, om du ska höra ihop med nån så är det Spencer även om jag egentligen vill det ska vara Toby och Spencer!

28. Vilket är ditt favoritcitat ur nr 10? (Roswell)
"I could feel everything he was feeling. I could feel his loneliness. For the first time I was really seeing Max Evans. I saw me as he saw me, and the amazing thing was, in his eyes I was beautiful." - Liz från pilot.

29. Vilken är din favorit säsongavslutning av nr 9? (Revenge)
Av att döma de första sju avsnitten i säsong 2 av Revenge, så säger jag säsong 2! Den har varit jättespännande! Och för att Aiden kom först i säsong 2 ;)

30. Vilken serie utav nr 1, nr 3 och nr 9 gillar du mest? (One Tree Hill, The Vampire Diaries, Revenge)
One Tree Hill då jag har följt den i 8,5 år, utan tvekan! Den är och kommer alltid att vara min största favorit.

31. Vem utav karaktärerna i nr 8 skulle du vilja se mer utav? (Hart of Dixie)
Jag skulle vilja se mer av Wade, alltså få veta mer om hans bakgrund. Som vart hans mamma är, varför hans pappa är som han är och så. Han har alltid varit intressant för mig, så han vill jag se mer av!

32. Vem av karaktärerna i nr 1 är du mest lik? (One Tree Hill)
Jag är en blandning av Peyton, Brooke och Haley.

33. Vilket par du nr 7 klarar du inte av? (Once Upon a Time)
David och Katherine. Båda i världen och sagovärlden. Så glad att bröllopet aldrig blev av och att det blev han och Mary/Snövit slutligen!

34. Vilken karaktär ur nr 1 är din favorit övergripande? (One Tree Hill)
Lucas.

35. Nämn ett par du vill ska hända i nr 10. (Roswell)
Det finns bara tre säsonger och när jag först såg första säsongen som jag köpte på dvd hoppades jag på Max/Liz ändå sen första avsnitt och så hände det på riktigt i avsnitt 9 när de kysstes första gången. Och jag hoppades även på Michael/Maria också så fort han stal hennes bil och då kysstes de första gången i avsnitt 7 men det tog fart på riktigt sen avsnitt 9 ;)

36. Skulle nr 4 och nr 9 fungera att slås ihop? (Beauty and the Beast, Revenge)
En hämndlysten kvinna som blir ett odjur? Haha, nej absolut inte xD eller jo, det kanske skulle kunna fungera? ;)

37. Nämn en scen ur nr 8 som gör dig lycklig. (Once Upon a Time)
Alla scener med David och Mary, de är så fina ihop!

38. Nämn ett avsnitt ur nr 2 som du önskade aldrig hände. (Pretty Little Liars)
Jag vet inte för det finns inte ett avsnitt som jag inte gillar. Jag älskar varenda avsnitt ;)

39. Vem i nr 10 är mest underskattad? (Roswell)
Nasedo. Även om han bara vill skydda Max, Michael och Isabel så är han en mördare ändå hursomhelst och jag hatar ju mördare, så.

40. Vilket är ditt favoritavsnitt ur nr 5? (Supernatural)
Ett avsnitt i säsong 6 där bröderna Winchester vaknar upp som sig själva - allså Jensen Ackles och Jared Padalecki som de ju heter på riktigt. Alltså: Jensen och Jared spelar Dean och Sam som spelar Jensen och Jared. Lite knepigt, jag vet men ni förstår väl vad jag menar nu? Men ja, när jag först såg det avsnittet så låg jag nästan på golvet. Så som jag skrattade, skrattade och skrattade att jag grät! Misha och hans twitter, Jensens och Jareds miner och massor mer, haha!

41. Vilken är din favoritscen ur nr 6? (Revolution)
När Maggie dör och Charlie gråter som fan och säger "Snälla lämna mig inte! Alla lämnar mig!" och då omfamnar Miles Charlie för att trösta henne. Det är en bara så heartbreaking scen!

42. Nämn en idé om en framtida karaktär i nr 3. (The Vampire Diaries)
En person som kan bestämma själv om man vill vara människa, vampyr, varulv, häxa eller spöke. Alltså en som kan byta till vilken skepnad som helst. En kanon idé eller hur!? Haha! ;P

43. Vilken serie utav nr 2 och nr 6 har det bästa intromusiken? (Pretty Little Liars, Revolution)
Ingen aning, för jag är döv.

44. Vilken serie utav nr 5, nr 1 och nr 10 är mest överskattad? (Supernatural, One Tree Hill, Roswell)
One Tree Hill - alltid och för evigt.

45. Vem är din favorit skådespelare (manlig) i nr 6? (Revolution)
Billy Burke! Han gör ett kanonjobb som Miles Matheson som ju dessutom är min favoritkaraktär också!

46. Nämn ett mashup par som du skulle gilla ur nr 3 och nr 8. (The Vampire Diaries, Hart of Dixie)
Damon och... Zoe? Eller vettefan, hahaha ;P

47. Vilken serie utav nr 6, nr 4 och nr 7 är mest underskattad? (Revolution, Beauty and the Beast, Once Upon a Time)
Underskattad? Tror egentligen ingen är det! Iallafall för mig. Alla tre är sååå bra på sitt eget sätt!

48. Vilken gästkaraktär i nr 9 gillar du minst? (Revenge)
Mason. Han irriterar mig lite!

49. Vem är din favoritskådespelerska i nr 3? (The Vampire Diaries)
Nina Dobrev! Hon är så otroligt talangfull!

50. Nämn en idé om en spinoff av nr 1. (One Tree Hill)
De skulle kunna göra en spinoff serie där man får följa allas barn som Jamie, Lydia, Sawyer, Lily, Logan, Davis och Jude. Eller en spinoff med Jack och Sam för jag äääääälskade dem i säsong 6! Det skulle vara så fett oavsett vilken av dom det blir! ;)Dagens skratt.

 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! x'DAiden/Emily 2x07 ♥

 
 Veckans filmer (5-11 november).

The Moth Diaries / From Prada to Nada / In a Dark Place / Big Miracle
 
Handlingen: Rebeccas värld skakas när hennes rumskamrat Lucie dras till Ernessa, den nya flickan på den katolska internatskolan. Är Rebecca bara svartsjuk - eller bär Ernessa på en mörk hemlighet? Filmen, som bygger på en vampyrkultbok, rymmer sex, blod och död - men också vänskap.
Vad jag tycker: Den började väldigt lovande, men sen den sista halvtimmen spårade det hela ur och blev för mycket, för konstigt. Jag fattade inte riktigt slutet. Överhuvudtaget. Så den är en besvikelse tyvärr. Den kunde ha blivit bättre än så här. Den är bra, ja, men den sista halvtimmen är en stor besvikelse. Jag vet inte om jag ska rekommendera den eller ej, så ni avgör själva.  Trailern kan ni se här.
 
Handlingen: En version på Jane Austens "Förnuft och känsla". Två bortskämda systrar som har lämnats utblottade efter sin fars plötsliga död tvingas flytta in med sin främmande faster i östra Los Angeles.
Vad jag tycker: Den är en väldigt mysig tjejfilm som jag garanerat kommer att se flera gånger! Jag gillade storyn väldigt mycket, det är en fin story. Även fantastisk manus och duktiga skådisar också! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
 
Handlingen: Läraren Anna Veigh tar anställning som barnflicka åt de föräldralösa syskonen Flora och Miles på det enorma godset Bly House, långt ute på landsbygden. Anna börjar ana att huset hemsöks av tidigare tjänstefolk och bestämmer sig för att befria barnen från andarna som plågar dem.
Vad jag tycker: Den var bra och ganska spännande. Förutom slutet, förstås. För jag fattade inte ett dugg av slutet, det kom så plötsligt och man fick aldrig riktigt veta varför hon blev så som hon blev och vad spöken ville egentligen. Det är tyvärr ett enda stort frågetecken över det där för mig. Den skulle tveklöst ha fått full betyg om det inte har varit för slutet, betyget sjönk rejält mycket på grund av det. Men annars helt okej story, duktiga skådisar. Trailern kan ni se här.
 
Handlingen: En biståndsarbetare och en regeringsanställd samarbetar för att frigöra tre gråvalar som fastnat under isen kring polcirkeln.
Vad jag tycker: Ååååh! Jag är så mållös! Jag har inga ord att säga om den! Den var så bra och helt underbar! Otroligt fin story! Det de gjorde för valarna var bara så jävla fint ju så att jag blev så sjukt jävla rörd! Så finfint! Och att den är inspirerad av en sann historia gjorde den bara ännu bättre! Och mot slutet... gode Gud! Jävlar, vad jag grät, grät och grät pga nåt som hände (ni kommer fatta vad jag menar)! Bara så jävla ledsamt det som hände! Men i övrigt... fullkomligt fantastisk story och otroligt duktiga skådisar, framför allt Drew Barrymore! Trailern kan ni se härBeauty and the Beast (spoilers).

Access: Speaking of boys, will we get to see more romantic interactions between Catherine and Vincent coming up?
Kristin: There’s gonna be some beautifully romantic moments, there’s going to be attempts at romantic moments that are foiled by drama. The two of them are very honest with each other very quickly about how they feel, but they’re both so uncomfortable with all of it – especially him. We’re gonna shoot one romantic scene this episode that’s gorgeous. This episode that were shooting right now is kind of like a fairytale, so there’s just these really lovely moments interspersed with drama that keeps them apart.
Access: A fairytale – does that mean great dresses?
Kristin: Yeah, it’s the wedding. We’re shooting the wedding this episode.
Access: Can Vincent be Catherine’s wedding date – through the window maybe?
Kristin: (Laughs)… I don’t know how much I can say. They make jokes about him taking her to the wedding. Obviously he can’t technically take her to the wedding because then he’d be out in public. It’s very romantic… This is the episode that will air right before Christmas and winter holiday.
 
Åååh, så spännande det ska bli att se! I can't wait! ♥Arrow & Beauty and the Beast,

Arrow har redan blivit förnyad för en full säsong för nån vecka sedan och vid samma stund beställde CW bara tre avsnitt till av Beauty and the Beast. Men nu har den sistnämnda även blivit förnyad för en full säsong också! Gud, så jävla glad jag blev när jag läste det idag! Jag är så lättad nu för jag är ju inte redo att ta adjö av Vincent och Catherine ännu och för att serien har för rätt mycket potential för att bli nedlagd, tycker jag! Så detta gjorde min dag idag! Tacktacktack CW för båda!!! ♥Klaroline in 4x07!!! ♥

OMG, OMG, OMG, OOOOMG! Kan ni föreställa er hur fullkomligt lycklig jag är nu!? Jag som är ett stort fan av Klaroline aka Klaus och Caroline! Hoppas att de kyssas som det ser ut på den sista bilden! Hoppas, hoppas, hoppas!!! ♥Den stora förändringen.

På tal om den stora förändringen som jag har pratat om som har hänt under veckan jag varit hos Ida i Vetlanda! Jag glömde totalt bort att berätta det, men här är jag nu för att berätta! ;)
 
Ändå sen jag var typ 17-18 år gammal, hade jag velat att snagga av hela håret för att få tillbaka min naturliga hårfärg och för att få uppleva det åtminstone en gång innan jag skulle dö men jag hade aldrig vågat göra det - tills nu i förra veckan hos Ida i Vetlanda. Även Anna också har varit hos Ida hela veckan för att vara med oss då vi inte hade kunnat träffats sen studenten pga vi har det hemskt med pengarna nu då vi är arbetslösa. Vi skulle egentligen ha åkt till Anna i Norrland i somras, men det blev inte av pga som sagt pengarna. Så därför kom Anna till Vetlanda istället. Men ja hur som helst...
Jag vågade inte snagga mig eftersom jag bryr mig alltid om vad alla tycker om hur jag ser ut. Jag var rädd att alla skulle tycka att jag var ful och så om jag skulle snagga mig. Därför vågade jag inte. Men tjejerna övertalade mig att sluta tänka på vad alla skulle tycka, att jag skulle tänka på mig själv. Ida hade också alltid velat att snagga sig men hon vågade inte heller liksom mig. Hon ville plötsligt snagga sig i tisdags den 30 oktober men var tveksam och då  bara sa jag att jag också började bli sugen på det och helt plötsligt i bråkdelen av en sekund övertalade hon mig att varför inte skulle vi kunna göra det tillsammans? Då tänkte jag på Tillsammans är man starkare. Och då helt plötsligt från ingenstans sa jag bara ja. Vi fick skynda oss att sätta igång direkt innan jag skulle ångra mig och backa undan. En lång stund senare efter att tjejerna snaggade/klippte mig klart, var det nu gjort! Då satte man igång direkt med Ida, det var hennes pojkvän Stefan som snaggade henne. Helt galet va? xD
 
Anledningen till att Ida och jag helt plötsligt snaggade oss är för Anna och för att vi vill ha tillbaka vår naturliga hårfärg. Men mest för lilla söta Anna. Varför?, undrar ni nu. Det tänker jag inte nämna eftersom det är hennes privatliv. Men ni fattar nog ändå varför. Jag ångrar mig inte alls att jag gjorde det för henne. Självklart saknar jag mitt långa hår lite nu - men hår växer, så det spelar ingen roll! Jag är ändå sjukt glad att jag gjorde det för Anna. Det är ju starkt gjort! Jag tänker på dig, lilla gumman, låt inte det övervinna dig och fortsätt att kämpa så in i helvete! ♥I'm too obsessed! ♥
Aiden/Emily ♥
Ett nytt ögongodis.

Ni vet den nya killen i Revenge som heter Aiden? Jag säger bara... JÄKLAR, SÅ JÄKLA SNYGG ATT JAG DÖR!!! Glöm Daniel och glöm Jack för fasen! Ingen, varken Daniel/Emily eller Jack/Emily, slår fan Aiden och Emily! Deras kemi är ju bara så helt galet underbar och jag älskar redan deras lovestory, så sjukt intressant! I'm shipping them so hard now!Bloggpausen (bloggapp)

Anledningen till att jag inte har bloggat på hela veckan är för att jag har varit och är i Vetlanda hos Ida. En annan kompis, Anna, har också varit med oss hela veckan. På nu måndag åker vi bägge hem! Anna till Norrland och jag till Vaggeryd. Det har hänt ganska mycket under hela veckan varav en mycket stor förändring också för mig och Ida. Jag berättar när jag är hemma igen ;)