The Tall Man (2012).


En natt när Julias son försvinner är hon övertygad om att det är legenden "The Tall Man" som ligger bakom det hela, ett väsen som kidnappar barn.
 
Den var riktigt bra! Först började filmen precis som det stod i handlingen att det skulle bli, men sen helt plötsligt från ingenstans tog filmen en väldigt oväntad vändning så att jag blev rejält överraskad! Och lite senare tog filmen ännu en oväntad vändning och sen igen ännu en oväntad vändning. Tre gånger tog filmen en oväntad vändning och varenda gång blev jag lika överraskad, om möjligt mer och mer! Allt det där förväntade jag mig verkligen aldrig! Det var det som gjorde filmen riktigt bra! Det var det som lyfte upp filmen, vilket gillades starkt! Och det enda negativa med filmen var att den kan vara lite seg ibland! Men i övrigt är den en film som jag verkligen kan rekommendera om ni gillar thriller och om ni gillar filmer med oväntade vändningar!
 
Jessica Biel gjorde ett jättebra jobb som Julia och även Jodelle Ferland (hon känner ni igen som Bree i Eclipse) gjorde ett grymt bra insats som Jenny som inte pratade överhuvudtaget, hon har alltid varit en av mina favoritskådisar! Och det var också riktigt kul att se Samantha Ferris i nån annan roll än som Ellie i Supernatural.
 
Trailern kan ni se här.
 
https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3808458/images/2012/4_av_5_4fde45cde087c35727003e78.png
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo