The Lady Killer.

Såg precis sommarfinalen av Pretty Little Liars 3x12 The Lady Killer och jag flippade ut!!!! HOLY SHIT! Jag bara NEEEEEJ! i slutet! Oh my god, oh my god!!! Jag har så många tankar omkring avsnittet, men jag orkar bara inte skriva allt! Så jag kommenterar bara tre saker!
 
Toby/Spencer: Äntligen är Toby tillbaka i Rosewood efter att ha varit borta i några avsnitt som kändes som en evighet! Och så äntligen hade de sex för första gången! Detta hade jag väntat på sen de blev tillsammans i säsong 1! Sexscenen var vacker och efteråt när de sa att de älskade varandra var så fin! Men när de kramade varandra, blev Tobys min väldigt misstänksam. Vad har han egentligen gjort medan han varit borta? Det var min fråga när den skumma minen kom.
 
Nate/Emily: Nate och Emily åkte till en stuga för att tillbringa helgen där. Hon skulle tydligen äntligen träffa Mayas föräldrar. Men flera timmar gick och Emily var plötsligt helt ensam i stugan sent på kvällen/natten när hon vaknade av att telefonen ringde och nän i telefonen snäste åt henne att gå ut om en minut. Det var något som verkligen inte stämde. Emily var rädd och började snoka runt och hittade då Nates väska och gissa vad? Emily hittade brevet där, hennes brev som hon skrev, som Nate skulle leverera till Mayas föräldrar för flera avsnitt sedan. Men det var kvar där, så brevet levererades aldrig. Då helt plötsligt kom Nate tillbaka. Och ja, ett par scener gick och då slutligen fattade Nate att Emily nu vet och då gick allt fort!
Det visade sig att han också hade kidnappat Paige som var i garderoben och han hotade Emily att skära halsen av Paige. Och mitt i allt avslöjades några saker... Det var Nate som var Mayas stalkare/expojkvän och inte nån kusin, att Nate inte existrade och att han egentligen hette Laydon och att det var han som mördade Maya!
Och Nate sköt även Caleb i tornet! Hanna fick se honom liggandes på en bår och brast ut i gråt (på bilden). Liksom jag gjorde! Men gudskelov kommer Caleb klara sig enligt Emilys mamma!
 
Mona/A: De smidde ihop nån plan, de sa aldrig vad. När de var klara, då sa Mona "vi ses!". Och då plötsligt vände A sig om.... OCH DET VAR TOBY!!! Han är A! Inte ledaren, men en av A team! Det förväntade jag mig verkligen aldrig! Jag blev rejält jävla överraskad! Jag bara VAAAAAA!? och sen NEEEEEEJ! Det kan inte vara Toby! Det kan han bara inte vara! Det får inte vara Toby! Hur blir det då med Spoby!? Alltså Toby och Spencer? Hur kommer hon att ta detta när hon får veta!? OH MY GOD! Jag är så chockad! Åh, mitt Spoby hjärta....! Varför!? Varför är Toby A!? Varför, varför, varför!? :'(
 
Mina frågor: Varför vill inte Maggie att Ezra ska veta om Malcom? Vad har Ezras mamma gjort med eller mot Maggie egentligen? Varför vill A-team få ut Garrett? Varför vill de sätta dit Paige för att vara A? Vem var det som ringde till Emily och sa åt henne att gå ut om en minut? Varför är Toby A? Är det bara för att skydda tjejerna? Eller för att h*n faktiskt hatar tjejerna? Har Spoby förhållande bara varit en bluff hela tiden?

Åh jag står inte ut! Kan inte vänta tills Halloween avsnittet i oktober! Det slutade ju för spännande! Grrrrr!





Emma

åååååh, jag håller meeed. blev så sjukt ledsen när toby visade sig vara "ond". han är ju en av mina favoriter i serien. han och spencer tillsammans liksom.. :( jäkla tusan att man ska behöva vänta i 1½ månad nu. :P

Svar: Undra hur Spencer kommer att ta det när hon får veta!? :( Enligt Marlene King kommer en av PLLs att få reda på att Toby är en del av A team i avsnitt 16. Jag tippar på Spencer! Och enligt King har Toby inte några goda avsikter som A, så det betyder nog att han verkligen är "ond" :( TUSAN!!! Men även om jag blev så chockad, ledsen och arg över att det var Toby, var jag också glad på ett sätt att det var han. För jag skulle ta det ännu hårdare om det var Caleb! Jag är ju ett större fan av Haleb än av Spoby, som kommer 2a, och Ezria som kommer sist! ;P
Och det roliga är att Keegan och de andra skådisar inte ens visste att Toby skulle vara A! För de filmade inte bara honom. De filmade också Tyler och Lindsay ;O När avsnittet tillslut var färdigt, valde de Toby! Jag önskar att de valde Paige!!! :(
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo