The Avengers (2012).


En brokig skara individer med superkrafter samlas ihop av den hemliga organisationen S.H.I.E.L.D. för att skydda planeten mot invaderande styrkor från yttre rymden. Tillsammans bildar de motvilliga superhjältarna gruppen The Avengers.
 
Äntligen har den blivit sedd nu! Och jag älskade den! Jag älskar hela idén med att samla ihop några superhjältar i en och samma film! Men jag saknade spider-man, stålmannen och flera mer som jag hoppas att komma i tvåan (yes, tvåan ska komma om ni inte visste det)!
 
Men hur som helst, nu till filmen... den var så bra och så spännande och den var i full fart nästan hela tiden! Jag älskade varenda sekund av filmen och jag älskade skådespelareinsatserna för de var makalösa och jag älskade även striden i slutet, bara så WOW. Filmen hade även ett inslag av humor också som fick mig att skratta då och då! Och det fanns ingenting i filmen som jag blivit besviken på, jag var i princip bara glatt överraskad hela tiden! Vilket är ju ett stort plus! Eller hur? ;)
 
Och det var även en lilla grej med Thor som jag älskade starkt i filmen - en kille vars namn jag glömt berättade för Thor vart hans älskade Jane var efter det som hände i filmen Thor och att hon var i säkerhet och då sa Thor tack. Jag fick gåshud. Gud, jag kan inte vänta att se de två återförenas i Thor II som har biopremiär i november 2013 och så klart själva filmen också!
 
Men ja, den här filmen rekommenderar jag starkt till alla som älskar superhjältarna! Trailern kan ni se här.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo