Finally together again! ♥

"Jag hjälper dig att stoppa A. Och jag frågar inte om din tillåtelse."
HOT AS DAMN! THE HOTTIEST KISS HALEB EVER HAVE!





Melodie

Trodde inte heller att det där ryktet om Kristen var otrogen är sant, men efter jag sett detta så.. Verkar väldigt illa. http://mindy.blogg.se/2012/august/hart-slag.html

Svar: http://m.facebook.com/photo.php?fbid=507183305961775&id=183319028348206&set=a.507183112628461.132850.183319028348206&refid=13 Har du sett den här länken? Kolla varje bild. De ser faktiskt manipulerade ut och det är nåt som fan inte stämmer på bilderna! Och så den ursäkten som Kristen gav ut i pressen direkt efter att bilderna kom kan INTE vara riktig! För jag har följt henne varenda minut i fyra år nu och hon brukar NÄSTAN ALDRIG vara öppen om hennes privatliv och hon har inte ens erkänt om hennes förhållande med Rob heller egentligen. Så varför skulle hon helt plötsligt gå ut i pressen och erkänna om Rob genom att säga "Jag älskar honom, jag älskar honom, jag är så ledsen"? Det låter verkligen inte som henne! Det är bara inte rimligt! Det är det enda som jag vet är falsk.
Men trots allt det har jag ändå börjat tro nu att det kanske faktiskt kan vara sant tack vare att det ju har varit så tyst länge nu. Man får ju nästan alltid nya bilder av dom båda nån gång nästan varje dag, men nu har det varit så tyst i över en vecka nu och inte ens några nytagna bilderna har kommit ut! Så nu börjar jag på allvar bli lite orolig nu! Hur mår de nu? Är de okej? Var är de nu?

Och OM det är sant, så är jag så grymt besviken på Kristen! Hur kunde hon vara otrogen mot en sån fin kille som Rob!? Hur kunde hon? Och offentligt? Ta in på hotell istället? Och jag är ännu mer besviken på Rupert som ju har en fru och två barn! Åh, särskilt barnen! Hur mår de nu och vad tänker de nu på att deras pappa kan ha varit otrogen? Det måste vara jävla jobbigt för dom nu! :(

Därför slits jag nu mellan att tro och att inte tro. Så därför nu har jag bestämt mig att jag inte tänker tro ett skit. Inte förrän vi får svar från självaste Rob eller Kristen eller åtminstone få se några nytagna på dom - antagligen ensamma eller tillsammans. Men tack och lov ska Rob på en exklusiv intervju live den 13 augusti för filmen Cosmopolis. Så förhoppningsvis får vi våra svar! Och om inte, så får vi åtminstone SE honom. Se hans ansikte, se vilket humör han är på, se om han ler eller ej och så! Jag är ganska spänd nu inför det! Bara vi får veta att han är okej!
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo