Genom dina ögon.

Jag köpte boken Genom dina ögon - samma författare som skrev Twilight böckerna - hösten 2009 och det värsta är att jag INTE ens har börjat läsa den förrän för fem dagar sedan! Helt sjukt, eller hur? Men hur som helst, huvudsaken är att jag tillslut har äntligen börjat läsa den nu!
Jag är på kapital 9 "Upptäckt" nu vilket betyder alltså att jag har nu läst 82 av 606 sidor totalt. Jag har inte kommit in i den ännu, men jag håller på att göra det nu. Så alla, som läst boken och sagt att man inte kommer in i den förrän de 100 första sidorna har gått, har rätt! Jag har ju läst bara 82 sidor nu och jag HÅLLER på att komma in i den då det snart har gått 100 sidor! ;)
 
Och jag kan inte vänta att få se den som filmversion! The Host, som boken heter på originalet, har svensk biopremiär i april 2013. Och det är Saoirse Ronan som kommer att ha huvudrollen som Melanie/Vandaren. Hon känner ni igen som den mördade flickan från Flickan från ovan. Och jag måste säga att hon faktiskt passar alldeles utmärkt som Melanie/Vandaren! För jag föreställer mig henne nästan som Saoirse!
Melanies kärlek Jared kommer att spelas av Max Irons (han känner ni igen som Henry från Red Riding Hood med Amanda Seyfried) och Ian kommer att spelas av Jake Abel (han känner ni igen som Mark i I am Number Four).
Jag är fullkomligt förväntad till filmen och boken! Stephenie Meyer är ju en så jävla makalös författare och Twilight böckerna är så jävla underbara och de har ju även lyckats bli bra filmer också. Så det kommer förmodligen The Host att bli också! Här kommer några stills från filmen! ;)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo