Easy A (2010).

I efterdyningarna av en liten vit lögn om att ha förlorat sin oskuld, upptäcker ordentliga high school eleven Olive Penderghast att hennes nya bad-girl image har en uppsida: hon blir äntligen uppmärksammad. Olive bestämmer sig för att exploatera sitt "slampiga" rykte för att öka sin sociala status. Men livet börjar snurra ur kontroll och till slut är det endast en kille som ser igenom hennes tuffa yttre och in i hennes rätta själ och hjärta.
 
Har sett den flera gånger tidigare. Och jag blev sugen att se den idag vilket jag också gjorde. Och den är fortfarande bra! Om möjligt, ännu bättre nu än sist! Jag älskar varenda sekund av filmen, den är så underbart bra!
 
Jag tycker att man lär sig mycket av den då den har ett jättebra budskap! Eller två budskap, rättare sagt. Den ger en känga åt hur livet kan vara - sexfixering, dubbelmoral, trångsynthet och annat. Och att man verkligen inte bör sprida falska rykten för att öka sin sociala status för det kan få dåliga konsekvenser. Två jättebra budskap. Och åh, Todd och Olive var så grymt söta tillsammans även om de tyvärr inte hade så många scener ihop vilket sög lite!
 
Alla gjorde jättebra insatser, framför allt Emma Stone som är en så grymt fenomenal skådis - vilket är varför hon är en av mina favoritskådisar! Hon som har huvudrollen som Olive! Även Amanda Bynes (Violet i She's the man), Aly Michalka (Marti i Hellcats), Dan Bryd (Travis i Cougar Town), Cam Gigandet (James i Twilight), Thomas Haden Church (Lyle i Djungel George), Lisa Kudrow (Phoebe i Vänner) och Penn Badgley (Dan i Gossip Girl) var bra! Den här är en film som jag varmt rekommenderar till alla som älskar high school filmerna! Trailern kan ni se här.
 





Sara

Jag älskade också den filmen! Riktigt bra! Var först lite osäker för jag tänkte "nää, men den filmen kommer säkert vara oseriös"!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo